Известие

Collapse
No announcement yet.

Багажник, вода, 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Багажник, вода, 146

Забелязах, че долу при резервната гума има малка локвичка вода?! Уплътненията на вратата изглеждат здрави и около ръбовете не е мокро. Мокета на пода на багажника също май не беше мокър, или поне със сигурност не беше толкова мокър, че през него да е станала локвичка отдолу. Някой с подобен проблем? Причини? Конденз? Нормално ли е?
    С една дума: WTF?
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

В багажника на Ровъра, точно в дъното на гнездото за резервната гума си има една малка дупчица. Тя си е така заводско. Вода не съм виждал там да ми се събира, но ясно си личи че при дъждовно време може да влезне малко и пак да се отече навън. Ако не се лъжа, май е направена точно за да се отича евентуално ако се наводни. Не напразно е в най-ниската част. Виж на Алфата не съм обръщал внимание дали има подобно, но нищо чудно. Изобщо да не те притеснява щом не е влезнала отгоре на долу водата.
    Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 13:27.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Ако имаш задна чистачка, може от нея да тече.
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Нямам чистачка, а днес със сигурност ще видя дали все пак е възможно и отгоре да идва водата, но съм почти сигурен, че не е от там.
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

някъде може да ти е изгнил багажника ...
          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Да бе.. тва да не е Орел
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Смених уплътнението и за сега нетече.
              ALFA ROMEO 146 1,6 TS 2000г.

Comment

autoitaliano, ако може, кажи от къде си взе уплътнение за багажника?
                Alfa Romeo 146, 1.9 JTD, 2000 г.

Comment

Няма проблем. Мой приятел и разбирач от Алфи ми го даде.Сервиза му е в Люлин 2 тел927 55 23,0888412974-Николай.
                  ALFA ROMEO 146 1,6 TS 2000г.

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                    Да бе.. тва да не е Орел
                    тва че не е орел не значи че не мое му изгние някъде ....
                    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                      Забелязах, че долу при резервната гума има малка локвичка вода?! Уплътненията на вратата изглеждат здрави и около ръбовете не е мокро. Мокета на пода на багажника също май не беше мокър, или поне със сигурност не беше толкова мокър, че през него да е станала локвичка отдолу. Някой с подобен проблем? Причини? Конденз? Нормално ли е?
                      С една дума: WTF?
                      Има една дупцица отдолу на багажника(Няколко са по цялото купе и най-добре се виждат на канал) която е запушена с гумен тампон,най-вероятно ти е изгорял или изпаднал и затова се мокри!Поне при мен това беше проблема.
                      Успех!

Comment

имах абсолютно същия проблем мислех че е от уплатнителя но се оказа че тече от стоповете просто не са били стегнати достатъчно...вземи едно шише и ги полей,ще видиш че е от там
                        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                        sigpic

Comment

В крайна сметка не установих от къде идва тая влага, но си купих някакъв абсорбатор за влага от Била за 5-6 лв и след 2 дни всичко беше сухо. (преди да го сложа, мокета в багажника беше яко влажен).
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

хм все пак провери ли както ти казах да не ти тече наистина от стоповете какъв е тоя абсорбатор за влага бря
                            Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от reptli Покажи съобщение
                              хм все пак провери ли както ти казах да не ти тече наистина от стоповете какъв е тоя абсорбатор за влага бря
                              Не съм проверявал. Ама около стоповете не е по-влажно от колкото на самия под, така че мисля, че не е от там. По-скоро отдолу под гумата влиза и после се изпарява,кондинзира и т.н. навсякъде, но ме мързи да вдигам и махам всичко. Иначе абсорбаторът, както го нарекох, е една кутийка, която е пълна с нещо си. Навярно като тия малки пакетчета, които слагат в кутиите за обвуки.
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Working...
                              X